+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
18 mei 2020

Nieuw aanbod ‘stress de baas’ online academy

Recentelijk is het aanbod in onze stress de baas online academy uitgebreid met 3 producten.

8-weekse online team-learning stresspreventie
Door middel van deze team-learning kun jullie als team aan de slag met stresspreventie. Op een vast moment start iedereen met e-learning ‘stress de baas’. Vervolgens heeft ieder teamlid 2 weken om met de opdrachten aan de slag te gaan alvorens de volgende module start. Hierna volgt weer twee weken waarin iedereen zelfstandig of samen met de opdrachten bezig kan zijn, etc.
Voordat met een nieuwe module gestart wordt is het interessant en zinvol om de opdrachten met elkaar te bespreken.
Gedurende de training kan iedereen via een chat contact hebben met elkaar om bijvoorbeeld opdrachten te delen, elkaar te ondersteunen of om vragen te stellen.
Het meest ideale is om de modules gezamenlijk door te nemen. Bijvoorbeeld aan de start van een vergadering of op een ander vast moment. Zo ga je met elkaar een commitment aan om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met de training en is iedereen betrokken.

8-weekse online training mindfulness
De MBSR, Mindfulness Based Stress Reduction is een 8-weekse online training met als doel om spannings- en stressklachten te verminderen.
Mindfulness staat voor; met volledige aandacht aanwezig zijn in het hier en nu met alles wat er is, prettig of onprettig. Met mindfulness ga je bewuster en intenser leven.

E-learning ‘afleiding de baas’
Concentratie is de vaardigheid om afleiding te blokkeren zodat jij je aandacht ergens op te kunt richten. Dát moment dat je opeens achter je scherm opschrikt en anderhalf uur verder bent terwijl je denkt dat je vijf minuten bezig bent.

En juist daaraan ontbreekt het steeds meer in onze hedendaagse werk- en leefomgeving. We leven in een tijd van een constante stroom van informatie, interactie en prikkels.

Meer aanbod in onze stress de baas online academy vind je hier

< Terug naar overzicht