+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Ons verhaal

Groeien als mens én professional

Wie zijn wij?

Tijdens een van onze eerste reizen in Zweden maakten wij kennis met de Zweedse levensfilosofie ‘LAGOM’. Het betekent zoiets als ‘niet teveel, niet te weinig maar precies genoeg’. 
Wij, Sophie en Koert, geloven dat deze filosofie in onze gejaagde en gestreste samenleving een mooie tegenhanger is. Balans vinden lijkt namelijk een proces te zijn waar velen (logischerwijs) mee worstelen.
Vanuit ons hulpverleners hart zijn we aan de slag gegaan om hierin iets te kunnen betekenen. Klein begonnen en stukje bij beetje, persoon voor persoon en organisatie voor organisatie zijn we gegroeid. Niet alleen als bedrijf maar juist ook als mens én professional.
E-learning ‘stress de baas’ was de eerste training die we ontwikkelden. De resultaten en reacties daarop hebben ons geraakt en gedreven om onszelf en nieuwe trainingen te ontwikkelen. Naast dat we zelf trainingen zijn blijven maken werken we samen met enthousiaste en gedreven professionals die hetzelfde doel voor ogen hebben; jou helpen bij het vinden van jouw ‘LAGOM’ leven.
Dat heeft erin geresulteerd dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot Stress de baas – academy met daarin 5 e-learnings op het gebied van stresspreventie.
Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die écht aan de slag wil met zichzelf, z’n leefstijl én bereid is om daar tijd en energie in te steken. Dat is wat duurzame (gedrags)verandering namelijk vraagt, tijd en energie.

Wij geloven dat:

  • duurzame gedragsverandering leidt tot meer ‘LAGOM’ leven; een leven in balans.
  • duurzame gedragsverandering een proces is. Onze trainingen kun professionals én organisaties helpen in dit proces.
  • dit de sleutel is tot duurzame inzetbaarheid, vitale professionals en het voorkomen van stressgerelateerde klachten.

Wij als team:

  • Koert onderzoekt, bedenkt en zet de globale concepten en trainingen neer.
  • Sophie zorgt voor de extra diepgang en maakt van alles één lopend geheel. Zij is dé onmisbare en belangrijkste schakel in dit geheel.
  • Onze zoontjes Tuur en Julius zijn de drijfveer voor ons eigen LAGOM leven en herinnert ons aan wat écht belangrijk is.

 

Teamleden

Voedingskundige Kelly Hendriks

Kelly is als voedingskundige verbonden aan Stress de baas – academy. Ze heeft e-learning voeding de baas ontwikkeld op basis van haar gedegen opleiding en jarenlange ervaring.

Ademcoach Josje Korsten

E-learning 'ademhaling de baas'

Josje is ademcoach en heeft e-learning ademhaling de baas ontwikkeld. Naast haar opleiding tot NLP master practitioner en ademcoaching heeft ze recent ook de opleiding tot HeartMath therapeut afgerond.

Onze waarden

Preventief

Juist door in een vroegtijdig stadium bewustwording te creëren, de juiste kennis te verschaffen en te trainen in vaardigheden kunnen ziekte, verzuim en hoge kosten voorkomen worden.

Toegankelijkheid

Wij geloven dat duurzaam inzetbaar zijn en duurzame gedragsverandering hand in hand gaan en voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn

Wellbeing

Onze missie is om stresspreventie belangrijk te maken en toe te werken naar een beter mentaal en fysiek welzijn.

Motivatie

Wij geloven dat motivatie de start is van verandering. De wil om het anders te gaan doen is onmisbaar.
Omdat het niet altijd makkelijk is of goed lukt om motivatie vast te houden ondersteunen wij hierin.