+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Ons verhaal

Groeien als mens én professional

This is us.

Net als iedereen worstelen wij zowel persoonlijk en als ouder zijnde met onzekerheden, onrust en angsten. Het weerhield ons er lange tijd van om ons leven vorm te geven zoals wij dat graag willen, volgens onze waarden.

Sinds onze aanraking met en verdieping in Acceptance & Commitment Therapy (oftewel ACT) merken wij dat we met behulp van dit gedachtegoed steeds meer de vrije keuze ervaren en steeds minder op de automatische piloot handelen. We voelen meer vrijheid, zorgen beter voor onszelf en kiezen meer voor wat we écht willen in het leven.
Zo hebben in 2022, 8 maanden door Europa gereisd met onze kinderen Tuur (5 jaar) en Julius (2 jaar). Daarnaast zijn we in april 2024 voor een jaar in Zweden gaan wonen.

 

 

Wie is Sophie?
Sophie is 38 jaar, in de eerste plaats trotse moeder en daarnaast werkzaam als GZ-psycholoog. Sophie heeft een oprechte interesse in de ander, is gevoelig voor de wereld rondom haar heen en gaat in haar contact altijd op zoek naar de echte connectie. Deze eigenschappen maken haar tot een fijne en veilige gesprekspartner, voor zowel bekenden als de mensen waarmee ze werkt. Daarnaast is Sophie vanaf jonge leeftijd fervent danseres en heeft ze in meerdere  amateurmusicals gespeeld (en daarmee zelfs in Carré gestaan terwijl zwanger van Tuur).

Tuur en Julius
Tuur is onze oudste zoon. Net als Sophie is Tuur  gevoelig voor de wereld om zich heen. Hij ziet, voelt, hoort en merkt op, al vanaf het moment dat hij geboren was. In combinatie met zijn ondernemende, onderzoekende en enthousiaste karakter slurpt hij de wereld rondom hem heen op. Hij heeft een enorm sterke eigen wil en beleeft alles heel intens.
Zijn jongere broertje heet Julius. In februari 2021 geboren en te omschrijven als energiek, onderzoekend en een echte knuffelkont. Hij kijkt nu al tegen zijn grote broer op en zou het liefste met hem meespelen. Met zijn guitige lach en sprekende ogen pakt hij nu al iedereen in.

Dit is Koert
Koert is 40 jaar, trots op dit mooie gezin en werkt als (online) trainer/coach. Daarnaast ontwikkelt hij online programma’s op het gebied van stressmanagement, veerkracht en persoonlijke ontwikkeling. Koert zou je kunnen omschrijven als (vrije) denker in mogelijkheden. Waar Koert de ideeën bedenkt en in grote lijnen neerzet vindt Sophie het juist leuk om alles te finetunen en de diepte in te gaan. Zo vullen we elkaar mooi aan.

Andere leuke weetjes over ons:

– Wij zijn chocoladeliefhebbers. Zelfs Tuur en Julius zijn “besmet” en eten gerust 85% pure chocolade met ons mee.

– Koert eet elke dag, en dan ook echt elke dag, een boterham met pindakaas en kaas.

– Wij zijn fervent Zwedengangers en aanhangers van het Zweedse ‘Lagom’ (wat ‘niet teveel, niet te weinig maar precies genoeg’ betekent).

– Sophie is geboren en getogen in Brabant, Koert komt uit Limburg en woont sinds 2004 al in Brabant.

– Wij zijn echte theedrinkers en hebben enkel een senseo apparaat in huis voor koffiedrinkende gasten. Al gaan die vaak ook aan de thee als ze horen dat de koffie uit een senseo apparaat komt 😉

– Koert doet aan crossfit, Sophie is gek op ballet.

Onze waarden

Preventief

Juist door in een vroegtijdig stadium bewustwording te creëren, de juiste kennis te verschaffen en te trainen in vaardigheden kunnen ziekte, verzuim en hoge kosten voorkomen worden.

Toegankelijkheid

Wij geloven dat duurzaam inzetbaar zijn en duurzame gedragsverandering hand in hand gaan en voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn

Wellbeing

Onze missie is om preventie belangrijk te maken en toe te werken naar een beter mentaal en fysiek welzijn.

Motivatie

Wij geloven dat motivatie de start is van verandering. De wil om het anders te gaan doen is onmisbaar.
Omdat het niet altijd makkelijk is of goed lukt om motivatie vast te houden ondersteunen wij hierin.