+31 (0)6 167 728 36
Inloggen

EEN WEEK VOL RUST, REFLECTIE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

TOE AAN MEER RUST EN FOCUS?

De dagen lijken voorbij te vliegen in je drukke leven. Soms heb je het gevoel dat je wordt geleefd en van de ene activiteit naar de andere rent. Je bent bezig met dingen die je leuk vindt maar vooral met dingen die ‘moeten’.

Als je heel eerlijk bent, draai je je leven op de automatische piloot. Keuzes maken gaat niet altijd even gemakkelijk en dat is ook niet gek want er zijn zoveel keuzes te maken. Leven op de automatische piloot heeft een aantal voordelen omdat je makkelijker door de drukte van alledag komt. Maar leven op de automatische piloot heeft ook vele nadelen.

Het grootste nadeel: verminderd bewustzijn:  Je staat niet meer stil bij wat jij écht belangrijk vindt. En voor je het weet leef je niet het leven dat je wilde leven of weet je niet meer hoe je je leven wilt leven.

‘JE BENT NIET DE ENIGE MET DIT GEVOEL VAN ‘GELEEFD WORDEN’. 

Het is een steeds groter maatschappelijk probleem: mensen die niet meer in contact staan met zichzelf. Doordat we dit ‘zelfcontact’ kwijt zijn geraakt, zijn we ook minder in staat om ons te verbinden met onze omgeving (anderen en de natuur). Dit individualistische en niet-verbonden handelen versterkt zichzelf meer en meer.

Gelukkig kun je dit knagende gevoel omkeren. Oppakken. Aanpakken. Je kunt vrij simpel verandering brengen door te beginnen bij jouw eigen waarden en behoeften. Vertraging en stilstaan bij wat werkelijk belangrijk is voor jou en je omgeving is de sleutel.

Dat gezegd hebbende, “we’ve got your back”. Wij organiseren namelijk ZWEDEN IN-ZICHT. Tijdens deze week kun je vanuit alle RUST en ín de NATUUR, aan de slag met REFLECTIE en PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

Er zijn nog slechts 5 plekken beschikbaar!

Meer informatie