+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Minder stress door betere concentratie

Coaching - Training - Workshop

U wilt het beste vóór uw medewerkers en het beste ván uw medewerkers. Dat kan alleen als ze ook goed voor zichzelf zorgen. Voor velen is het lastig om in de huidige gejaagde, overprikkelende maatschappij de juiste balans te vinden.
Gevolg? Bijna de helft (43.5%) van alle mensen in Nederland krijgt ooit in zijn leven te maken met een psychische aandoening. Op jaarbasis heeft bijna een vijfde van de volwassenen (ongeveer 1.896.700 personen) te maken met mentale klachten.

Waarschijnlijk heeft of krijgt u hier dus ook binnen uw organisatie mee te maken. met alle daarbij horende gevolgen als verzuim, personeelstekort, hoge kosten, etc.
Hoewel ons motto is: “voorkomen is beter, en goedkoper, dan genezen” blijkt in de praktijk dat helaas velen te laat aan de bel trekken of  te laat opmerken dat het niet goed gaat.

Wij zijn graag uw partner in preventie. We hebben zowel online als offline producten en diensten die ingezet kunnen worden.

Denk hierbij aan

  • E-learnings over stress, slaap, voeding, afleiding en ademhaling.
  • Individuele coachingstrajecten, zowel preventief en persoonlijke ontwikkeling als bij uitdagingen zoals stress, burn-out, perfectionisme, piekeren, angst, etc.
  • Teamtrainingen gericht op mentale veerkracht.
  • Workshops
  • Maatwerk.

De methodieken die wij inzetten zijn wetenschappelijk bewezen en onderbouwd. Wij gaan altijd voor duurzaam resultaat en werken zonder wachtlijsten. Wij werken zowel online als offline.

Wilt u meer informatie of ons inschakelen voor een coachingstraject, vul dan onderstaande contact formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.