+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Minder stress door betere concentratie

Preventie - coaching - herstel

 

  • (Werk)stress
  • verzuim
  • hoge kosten
  • persoonlijke ellende.

Zaken waarmee ook u als werkgever waarschijnlijk ook mee te maken krijgt. Hoewel ons motto is: “voorkomen is beter, en goedkoper, dan genezen” blijkt in de praktijk dat helaas velen te laat aan de bel trekken of  te laat opmerken dat het niet goed gaat.

U wilt het beste vóór uw medewerkers en het beste ván uw medewerkers. Dat kan alleen als ze ook goed voor zichzelf zorgen. Voor velen is het lastig om in de huidige gejaagde, overprikkelende maatschappij de juiste balans te vinden.
Wij kunnen u ondersteunen in dit proces. We hebben zowel online als offline producten die ingezet kunnen worden bij preventie, coaching of herstel.

Denk hierbij aan e-learnings en workshops over stress, slaap, voeding, afleiding en ademhaling. Maar ook voor stressmetingen en individuele coachingstrajecten kunt u bij ons terecht.
Al onze e-learnings, workshops en coachingstrajecten hebben de CSR-methode als uitgangspunt. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve methode om stressklachten, overspannenheid en burn-out te behandelen.

Daarnaast werken wij zonder wachtlijsten, gaan we voor duurzame gedragsveranderingen en duurzaam herstel.

Wilt u meer informatie of ons inschakelen voor een coachingstraject, vul dan onderstaande contact formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.