+31 (0)6 167 728 36
Inloggen

Samenwerkingspartners

Ieder zijn eigen expertise!! Wij werken samen met de volgende mensen of organisaties omdat zij uitblinken in hun eigen vakgebied en jou daarmee verder kunnen helpen.

Kelly Hendriks – voedingskundige

Het hebben van een goed voedingspatroon en het eten van het juiste voedsel kan een bijdrage leveren om stress de baas te zijn.
Op het gebied van voeding werk ik samen met Kelly Hendriks. Zij is voedingskundige en kan je ondersteunen in het vinden en behouden van een goed voedingspatroon. Dit kan zowel voor professionals individueel als organisaties (bijvoorbeeld gezonde bedrijfskantines).
http://www.kellyhendriks.nl/

 

Vital Forest – Meester in ontspannen

Vital Forest heeft voor uw hardwerkende medewerkers een structureel werkende hulpbron ontwikkeld in de vorm van een professionele ontspanruimte. Deze is zo ingericht dat uw zintuigen gemakkelijk ontspannen en het stresspeil in een korte pauze wordt verlaagd. Een kort ontspanmoment is een belangrijke investering in uw medewerkers, want als uw medewerkers ontspannen en uitgerust zijn, kunnen deze ook beter presteren voor uw organisatie. Bovendien breekt een ontspanmoment de dag van uw werknemer en is de waardering van uw medewerkers groot als u professionele ontspanning aanbiedt.
www.vitalforest.nl

 

Mascha Struijk – inspiratie en bevlogenheid

Inspiratie en bevlogenheid kúnnen absoluut een bijdrage leveren om stress de baas te zijn. Voor jeugdzorgprofessionals die op zoek zijn naar inspiratie werk ik samen met Mascha Struijk. Zij heeft als missie om jeugdzorgprofessionals (weer) vanuit hun hart te laten werken. Ze geeft trainingen en online seminars.
https://unacum.nl/

 

Josje Korsten – ademcoach en NLP mastercoach

Je adempatroon zegt heel veel over hoe je in het leven staat en is een sleutel om stress de baas te worden.
Ademhaling heeft een directe relatie met je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Een kosteloos, effectief en altijd voorradig instrument om de rust en ontspanning in jezelf te activeren en het vinden van de juiste balans.
Met je denken kun je de ademhaling sturen en daarmee heb je zelf invloed op hoe je je voelt.
Josje heeft een eigen coachpraktijk en werkt daarnaast als coach en begeleider van intervisie  voor professionals in organisaties voor onderwijs, zorg en welzijn.
www.mevrouwnilsson.nl

 

Annelies Hovestad –  loopbaancoach

Welke prioriteit zet jij op 1? En hoe verhoudt jouw werk zich daarmee?
Als loopbaancoach help ik  twintigers en dertigers om keuzes te maken en hiermee de balans tussen werk en privé weer terug te vinden.
Een zoektocht die ik zelf tijdens mijn eigen loopbaan in jeugdzorg en onderwijs heb ik ervaren.
Ik help je om een andere baan te zoeken met als voornaamste uitgangspunt jouw persoonlijke prioriteiten, passies, interesses en kwaliteiten.
www.rubikcoaching.nl

 

Anita Janssen – perfectionisme achter je laten

Moét jij veel van jezelf? Leg je de lat steeds (te) hoog? Voel jij je verantwoordelijk voor van alles? Is het nooit goed genoeg of heb jij het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dan kan het zijn dat je last hebt van perfectionistisch gedrag.
Perfectionisme geeft veel stress en is daarmee één van de grootste veroorzakers van stressklachten en burn-out. Omdat dit hardnekkig gedrag is waar je niet zomaar mee ophoudt – anders had je dit allang gedaan toch – is het verstandig professionele hulp in te schakelen.
Anita Janssen is een gespecialiseerd perfectionisme coach die je hierbij kan ondersteunen en je helpt om ‘stress de baas’ te zijn.
www.bewustwordingplus.nl.