+31 (0)6 167 728 36
Inloggen

Samenwerkingspartners

Ieder zijn eigen passie en kunde! Wij werken samen met de volgende mensen of organisaties omdat zij uitblinken in hun eigen vakgebied en jou daarmee verder kunnen helpen.

Curans – Praktijk voor psychologische zorg

Curans is een zorgverlener die is gespecialiseerd in het behandelen van onder andere (langdurige) overbelasting. Deze psychologische hulp bieden wij met een team van toegewijde behandelaren. Samen werken ze in een prettige omgeving aan jouw herstel. Hierbij staat aandacht voor jou als mens centraal.
Wanneer medewerkers binnen uw organisatie te maken krijgen met overbelasting en ziekte/verzuim optreden kan doorverwezen worden naar Curans. Doorverwijzing van een medisch specialist betekent dat de zorg vergoedt wordt door de zorgverzekeraar.

Website Curans

 

Kim Dekkers – Mindfulnesstrainer level 1

Mindfulness helpt je bij het voorkomen en verminderen van stressklachten. Daarnaast helpt het je bij een betere focus en om beter in je vel te zitten. Kim heeft bij het Radboud Centrum voor Mindfulness de opleiding MBSR (mindfulness based stress reduction) gevolgd en wil hiermee een bijdrage leveren aan de mentale en fysieke gezondheid van hulpverleners en zorgprofessionals.

Website Kim

 

Kelly Hendriks – voedingskundige

Het hebben van een goed voedingspatroon en het eten van het juiste voedsel kan een bijdrage leveren om stress de baas te zijn.
Op het gebied van voeding werk ik samen met Kelly Hendriks. Zij is voedingskundige en kan je ondersteunen in het vinden en behouden van een goed voedingspatroon. Dit kan zowel voor professionals individueel als organisaties (bijvoorbeeld gezonde bedrijfskantines).

Website Kelly

 

Koen Keursten – Origo Fysio

Origo Fysio is een praktijk voor fysiotherapie. Bij het behandelplan zal gekozen worden voor een actieve benadering van uw klachten. Dit wil niet zeggen dat u extreem sportief moet zijn, maar dat de nadruk zal liggen op het functioneel oefenen en bewegen en minder op passieve behandelmethodes. Origo Fysio helpt u graag wanneer u lichamelijke klachten hebt. Of u nu topsporter bent of niet verder gekomen bent dan de gymles op school, u bent welkom in onze praktijk!

Website Origo Fysio

 

Vital Forest – Meester in ontspannen

Vital Forest heeft voor uw hardwerkende medewerkers een structureel werkende hulpbron ontwikkeld in de vorm van een professionele ontspanruimte. Deze is zo ingericht dat uw zintuigen gemakkelijk ontspannen en het stresspeil in een korte pauze wordt verlaagd. Een kort ontspanmoment is een belangrijke investering in uw medewerkers, want als uw medewerkers ontspannen en uitgerust zijn, kunnen deze ook beter presteren voor uw organisatie. Bovendien breekt een ontspanmoment de dag van uw werknemer en is de waardering van uw medewerkers groot als u professionele ontspanning aanbiedt.

Website Vital Forest

 

Mascha Struijk – inspiratie en bevlogenheid

Inspiratie en bevlogenheid kúnnen absoluut een bijdrage leveren om stress de baas te zijn. Voor jeugdzorgprofessionals die op zoek zijn naar inspiratie werk ik samen met Mascha Struijk. Zij heeft als missie om jeugdzorgprofessionals (weer) vanuit hun hart te laten werken. Ze geeft trainingen en online seminars.

Website Mascha

 

Josje Korsten – ademcoach en NLP mastercoach

Je adempatroon zegt heel veel over hoe je in het leven staat en is een sleutel om stress de baas te worden.
Ademhaling heeft een directe relatie met je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Een kosteloos, effectief en altijd voorradig instrument om de rust en ontspanning in jezelf te activeren en het vinden van de juiste balans.
Met je denken kun je de ademhaling sturen en daarmee heb je zelf invloed op hoe je je voelt.
Josje heeft een eigen coachpraktijk en werkt daarnaast als coach en begeleider van intervisie  voor professionals in organisaties voor onderwijs, zorg en welzijn.

Website Josje

 

Annelies Hovestad –  loopbaancoach

Welke prioriteit zet jij op 1? En hoe verhoudt jouw werk zich daarmee?
Als loopbaancoach help ik  twintigers en dertigers om keuzes te maken en hiermee de balans tussen werk en privé weer terug te vinden.
Een zoektocht die ik zelf tijdens mijn eigen loopbaan in jeugdzorg en onderwijs heb ik ervaren.
Ik help je om een andere baan te zoeken met als voornaamste uitgangspunt jouw persoonlijke prioriteiten, passies, interesses en kwaliteiten.

Website Annelies

 

Anita Janssen – perfectionisme achter je laten

Moét jij veel van jezelf? Leg je de lat steeds (te) hoog? Voel jij je verantwoordelijk voor van alles? Is het nooit goed genoeg of heb jij het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dan kan het zijn dat je last hebt van perfectionistisch gedrag.
Perfectionisme geeft veel stress en is daarmee één van de grootste veroorzakers van stressklachten en burn-out. Omdat dit hardnekkig gedrag is waar je niet zomaar mee ophoudt – anders had je dit allang gedaan toch – is het verstandig professionele hulp in te schakelen.
Anita Janssen is een gespecialiseerd perfectionisme coach die je hierbij kan ondersteunen en je helpt om ‘stress de baas’ te zijn.

Website Anita