+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Investeer in de mens, groei als professional

Betere balans en meer energie voor zorgprofessionals

Stress de baas - academy

Trainingen met blijvend resultaat

Onze missie: heel Nederland Stress de baas

Ons doel: burn-out voorkomen, verzuim reduceren en hoge kosten voor werkgevers beperken

Hoe: onder andere door de inzet van onze Stress de baas – academy. 4 complete en praktische trainingen die je kunnen helpen om stress de baas te zijn, blijven of worden.

 

Het voorkomen van 1 burn-out kan 60.000 tot 90.000 euro besparen voor een werkgever

Herken jij jezelf hierin:

  • doorzetter
  • groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • moeite met ‘nee’ zeggen
  • zorgzaam/behulpzaam
  • gedreven en bevlogen

Is jouw antwoord op één van deze eigenschappen JA? dan is het zinvol om te investeren in skills om gezond met stress om te gaan.

Kun je dit zelf? JA!

Is het aannemelijk dat je dit zelf gaat doen? Onze ervaring leert dat professionals hiervoor geen tijd en ruimte maken óf helaas pas als het te laat is.

Online training ‘Stress de baas’ helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je niet opgeslokt wordt door de waan van de dag. De training helpt je stapsgewijs met skills en tools om slimmer en gezonder met stress om te gaan

Je kunt op eigen tempo, tijd en locatie met de training aan de slag, jij bepaalt.

Investeer in de mens, groei als professional

 

Werkgeverslicentie

Online trainingen

‘Stress de baas’:

Groei als mens én professional. Bewuster kiezen en handelen in werk en privé, Slimmer omgaan met stress en beter voor jezelf zorgen zodat je de beste zorg kunt blijven geven.  

Meer informatie

‘Slaap de baas’:

Stress en slaap hebben direct invloed op elkaar. Als je slechter slaapt ervaar je sneller en meer stress. Als je gestresst bent zul je meer moeite hebben om goed te slapen.

Meer informatie

‘Voeding de baas’:

Wil jij graag meer weten over voeding en wil je aan de slag met een gezond voedingspatroon wat je lange tijd kunt volhouden? Kortom, wil jij ‘voeding de baas’ worden? 

Meer informatie

‘Afleiding de baas’:

Minimaliseer afleiding, ervaar minder stress en meer concentratie. In tijden van constante afleiding is concentratie een waardevol goed. Door experts genoemd als een van de belangrijkste stressoren.

Meer informatie

Ervaringen

Ik gun iedereen hiermee (preventief) aan de slag te gaan.

Vanuit mijn HR rol heb ik kennis gemaakt met je e-learning(s). Ik gun iedereen hiermee (preventief) aan de slag te gaan. Waarom? Toegankelijk, flexibel, en online. Korte stukjes leesbare theorie in combinatie met zeer toepasbare kleine opdrachten De mogelijkheid om tussentijds af te stemmen met Koert ,de coach maakt dat je eenvoudig aan de slag gaat met thema’s als stress, slaap, afleiding en hierdoor ervarend leert. Zorg goed voor jezelf. Kleine stappen # groot effect.

Linda Tosserams, HR professional Rabobank

De trainingen van Koert kan ik zeker aanbevelen aan andere organisaties.

Lumens heeft meerdere online trainingen ingekocht voor medewerkers naar volle tevredenheid. De samenwerking met Koert is erg prettig. Koert is open, denkt mee, reageert snel op vragen, flexibel en service- en klantgericht. De trainingen van Koert kan ik zeker aanbevelen aan andere organisaties.

Hester Lenton – Coördinator opleidingen Lumens

 

Meer ervaringen