+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Investeer in de mens, groei als professional

e-coaching

Online academy

Online trainingen met blijvend resultaat

Wij ontwikkelen en selecteren de beste online trainingen op het gebied van stresspreventie.
In Stress de baas – academy staan trainingen die zich het beste laten omschrijven als Laagdrempelige, Preventieve (zelf)Coaching. Dit staat voor:

 • Laagdrempelig omdat de deelnemer zelf bepaalt waar, wanneer en op welk tempo de training doorlopen wordt.
 • Preventief omdat de deelnemer al inzet op groei en ontwikkeling op het moment dat er nog geen problemen (lijken) te zijn. Doel: voorkomen dat er problemen of klachten ontstaan en beseft dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden.
 • (zelf)coaching omdat onze e-learnings zowel zelfstandig als met laagdrempelige (en desgewenst anonieme) e-coaching doorlopen kunnen worden.

Het voorkomen van 1 burn-out kan 60.000 tot 90.000 euro besparen voor een werkgever

Wij geloven dat stresspreventie, duurzame inzetbaarheid en duurzame gedragsverandering hand in hand gaan. Verandering, welke dan ook, is een proces. Daarin is geen ruimte voor quick fixes.
Daarom hebben wij 5 trainingen ontwikkeld die dit proces van verandering ondersteunen. Deelnemers krijgen kennis overgedragen, leren vaardigheden en worden aangezet tot actie. Hierdoor wordt het geleerde direct toegepast en kan het proces van verandering van start. Elke deelnemer schrijft zijn eigen preventieplan.

‘Stress de baas’ is de meest diepgaande en uitgebreide training. Daarnaast bieden we verdiepingstrainingen aan over voeding, ademhaling, afleiding en slaap.

Investeer in de mens, groei als professional

Binnen uw organisatie aan de slag met stresspreventie? Stress de baas – academy is hier uitermate geschikt voor. Wat houdt het in:

 • Eigen academy toegankelijk voor medewerkers
 • 5 e-learnings in stresspreventie
 • Vast bedrag per deelnemer, per maand
 • Kleinschalig en persoonlijk
 • Leren en ontwikkelen op eigen tijd, tempo en locatie
 • Trainingsmateriaal 1 of 1,5 jaar beschikbaar
 • Persoonlijke e – coach
 • Hoogopgeleide en ervaren coaches
 • Voorkomen en verminderen van stressgerelateerd verzuim
 • Blijvend resultaat
 • Duurzame gedragsverandering
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Persoonlijk preventieplan
 • Digitale helpdesk

Trainingen kunnen zowel individueel als in teamverband gevolgd worden. Plan vrijblijvend een DEMO in door onderstaand formulier in te vullen of bel 06-16772836

  E-learning

  E-learning ‘stress de baas’:

  Groei als mens én professional. Bewuster kiezen en handelen in werk en privé, Slimmer omgaan met stress en beter voor jezelf zorgen zodat je de beste zorg kunt blijven geven.  

  Meer informatie

  Gratis DEMO-account

   

   

  E-learning ‘ademhaling de baas’:

  Stress beïnvloedt je ademhaling, dus ademhaling beïnvloedt stress. Leer de kracht van je ademhaling kennen in het voorkomen stressklachten.  

   

  Meer informatie

   

   

  E-learning ‘voeding de baas’:

  Wil jij graag meer weten over voeding en wil je aan de slag met een gezond voedingspatroon wat je lange tijd kunt volhouden? Kortom, wil jij ‘voeding de baas’ worden? Meld je dan nu aan voor de pilot van deze nieuwe e-learning.

  Meer informatie

   

  E-learning ‘afleiding de baas’:

  Minimaliseer afleiding, ervaar minder stress en meer concentratie. In tijden van constante afleiding is concentratie een waardevol goed. Door experts genoemd als een van de belangrijkste stressoren.

  Meer informatie

  E-learning

  E-learning ‘slaap de baas’:

  Stress en slaap hebben direct invloed op elkaar. Als je slechter slaapt ervaar je sneller en meer stress. Als je gestresst bent zul je meer moeite hebben om goed te slapen.

   

   

   

  Meer informatie

  7-weekse online ACT-training:

  Met behulp van Acceptance & Commitment Therapy gaan we onderzoeken wat jij wilt in het leven én wat jou daarin tegenhoudt op het moment. 
  Je leer krachtige technieken en tools om jezelf niet (meer) voorbij te lopen.

  Minder moeten – meer mogen – meer doen wat je écht wilt

  Meer informatie

  8-weekse online training mindfulness:
  – Tijdelijk niet beschikbaar – 

  Mindfulness helpt stressklachten voorkomen en/of verminderen. Het helpt je om meer ontspannen te leven, je zit beter in je vel en maakt je bewust van onbewuste, belemmerende gedachten. Onze mindfulnesstrainer is opgeleid door het Radboud Centrum voor Mindfulness

  Meer informatie

  Ervaringen

  Ik gun iedereen hiermee (preventief) aan de slag te gaan.

  Vanuit mijn HR rol heb ik kennis gemaakt met je e-learning(s). Ik gun iedereen hiermee (preventief) aan de slag te gaan. Waarom? Toegankelijk, flexibel, en online. Korte stukjes leesbare theorie in combinatie met zeer toepasbare kleine opdrachten De mogelijkheid om tussentijds af te stemmen met Koert ,de coach maakt dat je eenvoudig aan de slag gaat met thema’s als stress, slaap, afleiding en hierdoor ervarend leert. Zorg goed voor jezelf. Kleine stappen # groot effect.

  Linda Tosserams, HR professional Rabobank

  De trainingen van Koert kan ik zeker aanbevelen aan andere organisaties.

  Lumens heeft meerdere online trainingen ingekocht voor medewerkers naar volle tevredenheid. De samenwerking met Koert is erg prettig. Koert is open, denkt mee, reageert snel op vragen, flexibel en service- en klantgericht. De trainingen van Koert kan ik zeker aanbevelen aan andere organisaties.

  Hester Lenton – Coördinator opleidingen Lumens

   

  Meer ervaringen

  Plan vrijblijvend een DEMO in.