+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Investeer in de mens, groei als professional

e-coaching

Online academy

Online stresspreventie met blijvend resultaat

Wij ontwikkelen en selecteren voor u de beste online producten om als organisatie en professional te groeien.
Wij komen zelf uit de sector zorg en welzijn en zijn van mening dat er meer aandacht mag komen voor bijscholing en training gericht op persoonlijke groei van de zorgprofessional.
Wij geloven namelijk dat het leveren van de beste zorg begint bij een zorgprofessional die zichzelf de beste zorg gunt. Volgens ons hebben alle partijen (cliënt, organisatie en professional) daar het meeste baat bij.
Zelfzorg is helaas té vaak een ondergeschoven kindje. Té vaak zien we helaas dat bevlogen professionals ziek worden of uitvallen omdat ze te lang zijn doorgegaan en voorbij zijn gegaan aan hun eigen grenzen.

Investeer in de mens, groei als professional

Online stresspreventie met blijvend resultaat! Onderstaande producten helpen zowel uw organisatie als uw professionals te groeien.

E-learning ‘stress de baas’:
Groei als mens én professional. Bewuster kiezen en handelen in werk en privé, Slimmer omgaan met stress en beter voor jezelf zorgen zodat je de beste zorg kunt blijven geven.
Meer informatie

8-weekse online team-learning stresspreventie:
Als team aan de slag om stressklachten te voorkomen of te verminderen? Deze team-learning kan jullie daarbij helpen.
Meer informatie

E-learning ‘ademhaling de baas’:
Stress beïnvloedt je ademhaling, dus ademhaling beïnvloedt stress. Leer de kracht van je ademhaling kennen in het voorkomen stressklachten.
Meer informatie

E-learning ‘afleiding de baas’:
Minimaliseer afleiding, ervaar minder stress en meer concentratie. In tijden van constante afleiding is concentratie een waardevol goed. Door experts genoemd als een van de belangrijkste stressoren.
Meer informatie

8-weekse online training mindfulness:
Mindfulness helpt stressklachten voorkomen en/of verminderen. Het helpt je om meer ontspannen te leven, je zit beter in je vel en maakt je bewust van onbewuste, belemmerende gedachten. Onze mindfulnesstrainer is opgeleid door het Radboud Centrum voor Mindfulness
Meer informatie