+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Investeer in jezelf, groei als professional

e-coaching

Online academy

Online trainingen met blijvend resultaat

Wij ontwikkelen en selecteren voor jou de beste online trainingen om als mens en professional gezond en duurzaam te leven en werken.
In deze academy vind je trainingen die zich het beste laten omschrijven als Laagdrempelige, Preventieve (zelf)Coaching. Dit staat voor:

  • Laagdrempelig omdat jij zelf bepaalt waar, wanneer en op welk tempo jij de training doorloopt.
  • Preventief omdat jij al inzet op groei en ontwikkeling op het moment dat er nog geen problemen (lijken) te zijn. Jij wilt namelijk voorkomen dat er problemen of klachten ontstaan en beseft dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden.
  • (zelf)coaching omdat je deze training zowel zelfstandig als met laagdrempelige (en desgewenst anonieme) e-coaching kunt doorlopen.

Wij richten ons op diverse leefstijlgebieden waarop significante winst te behalen valt voor iedereen. ‘Stress de baas’ is de meest diepgaande en uitgebreide training. Daarnaast bieden we verdiepingstrainingen aan over voeding, ademhaling, concentratie, slaap en mindfulness. Door middel van deze trainingen kun jij op specifieke gebieden aan de slag met duurzame gedragsverandering.

Investeer in jezelf, groei als professional

 

 

E-learning

E-learning ‘stress de baas’:

Groei als mens én professional. Bewuster kiezen en handelen in werk en privé, Slimmer omgaan met stress en beter voor jezelf zorgen zodat je de beste zorg kunt blijven geven. 

 

Meer informatie

 

 

E-learning ‘ademhaling de baas’:

Stress beïnvloedt je ademhaling, dus ademhaling beïnvloedt stress. Leer de kracht van je ademhaling kennen in het voorkomen stressklachten.  

 

Meer informatie

 

 

E-learning ‘voeding de baas’:

Wil jij graag meer weten over voeding en wil je aan de slag met een gezond voedingspatroon wat je lange tijd kunt volhouden? Kortom, wil jij ‘voeding de baas’ worden? Meld je dan nu aan voor de pilot van deze nieuwe e-learning.

Meer informatie

 

E-learning ‘afleiding de baas’:

Minimaliseer afleiding, ervaar minder stress en meer concentratie. In tijden van constante afleiding is concentratie een waardevol goed. Door experts genoemd als een van de belangrijkste stressoren.

Meer informatie

E-learning

E-learning ‘slaap de baas’:

Stress en slaap hebben direct invloed op elkaar. Als je slechter slaapt ervaar je sneller en meer stress. Als je gestresst bent zul je meer moeite hebben om goed te slapen.

Meer informatie

8-weekse online trainingen

8-weekse online team-learning stresspreventie:

Als team aan de slag om stressklachten te voorkomen of te verminderen? Leren waar elkaars valkuilen liggen en waarin je elkaar kunt steunen? Deze team-learning kan jullie daarbij helpen.

 

 

Meer informatie

8-weekse online team-learning efficiënt werken:

Als team aan de slag om efficiënter te werken? Met meer focus te werken en minder afgeleid te worden? Deze team-learning kan jullie daarbij helpen.

 

 

 

Meer informatie

8-weekse online training mindfulness:

Mindfulness helpt stressklachten voorkomen en/of verminderen. Het helpt je om meer ontspannen te leven, je zit beter in je vel en maakt je bewust van onbewuste, belemmerende gedachten. Onze mindfulnesstrainer is opgeleid door het Radboud Centrum voor Mindfulness

Meer informatie