+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Mindfulness

8-weekse online mindfulnesstraining

Voorkomen en verminderen van stressklachten

De MBSR, Mindfulness Based Stress Reduction is een 8-weekse online training met als doel om spannings- en stressklachten te verminderen.
Mindfulness staat voor; met volledige aandacht aanwezig zijn in het hier en nu met alles wat er is, prettig of onprettig. Met mindfulness ga je bewuster en intenser leven.

Wat levert de training op:

  • Minder stressklachten
  • Meer focus
  • Beter grenzen aangeven
  • Bewuster keuzes maken
  • Stil staan en pauzeren
  • Bewuster en intenser leven
  • Minder last van vermoeidheid of slaapproblemen
  • Inzicht in denkpatronen

Wetenschappelijke basis

Mindfulness heeft een wetenschappelijke basis en combineert moderne psychologische inzichten met oude en beproefde vormen van meditatie en yoga. Jon Kabat-Zinn is de grondlegger van de mindfulness- of aandachttraining zoals die nu in Nederland wordt aangeboden als de o.a. MBSR en MBCT. Deze training wordt gegeven volgens de protocollen van het Radboud centrum voor Mindfulness in Nijmegen.

70 % korting

Kim Dekkers zal binnenkort de opleiding MBSR afronden aan Radboud centrum voor mindfulness. Ze is dan level 1 mindfulness trainer, het hoogste niveau in NL.

Je kunt nu nog gebruik maken van haar “onafgestudeerde” status door je plek nu te claimen. Na haar afstuderen zal deze training ongeveer 400 euro kosten. Tot die tijd “slechts” 125 euro (inclusief btw)

Opzet van de training

Deze 8-weekse online training mindfulness is op een vast moment in de week (in overleg met deelnemers). Daarnaast bevat de training een stiltedag (10.00-16.00).
Tijdens de sessies is er veel ruimte om te oefenen, psycho-educatie en aan de hand van opdrachten is er gelegenheid om jouw ervaringen te delen in de groep. De acht weekse training vraagt elke dag tijd en inzet. De oefeningen voor thuis vormen een belangrijk onderdeel van de training, bepalen de impact en vergroten het effect van de training.

Interesse of aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met hierop een aantal vragen m.b.t de training.

Klik hier voor andere trainingen in onze online academy