+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Betere balans en meer energie voor zorgprofessionals

Online trainingen met blijvend resultaat

Online trainingen in persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en persoonlijke veerkracht.

Voor ons is een online aanbod onmisbaar. Sterker nog, wij hadden eerder een online aanbod dan face-to-face. Zo overtuigd zijn wij dus van online interventies! De kracht schuilt volgens ons vooral in het laagdrempelige en preventief karakter. Juist aan de voorkant vat gigantisch veel winst te behalen. Extra hoge kosten, uitval en ellende kunnen hierdoor bespaard blijven.

Hieronder vindt je ons online aanbod.

Hieronder vindt u ons online aanbod

Persoonlijke Veerkracht

Persoonlijke veerkracht is het vermogen om flexibel om te gaan met stress, obstakels, problemen, angsten en kwetsbaarheden die we allemaal tegenkomen in het leven.

Hoe ziet de training eruit?

Meer informatie

 

Stress de baas – academy

Wij hebben op basis van onze ervaring van afgelopen jaren een complete academy ontwikkeld gericht op slimmer stressmanagement. Alle thema’s en vraagstukken die vaak terug kwamen hebben we hierin verwerkt. 

In onze academy vindt je 4 online trainingen. De hoofdtraining, Stress de baas is geaccrediteerd door SKJ (20 pnt), V&VN (20 pnt) en KCKZ (10 pnt)

Meer informatie

Online coaching

Online coaching is upcoming, zeker sinds Corona zijn intrede heeft gedaan. Al ver voor die periode is er onderzoek gedaan naar online coaching en behandeling. Voorzover nu bekend zijn de resultaten vergelijkbaar.

Online coaching kan voor iedereen ingezet worden die aan de slag wil met zichzelf, persoonlijk wil groeien en wil toewerken naar een waarde geleid leven.

Meer informatie