+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
26 aug 2020

Samenwerking Preventicons, voorkomen werkt beter

Recentelijk zijn we een samenwerking aangegaan met Preventicons van eigenaresse Jolande van Tol.

Preventicons is dé revolutionaire tool die het welbevinden van medewerkers monitort. Psychisch sociaal verzuim kan hiermee worden verkleind, worden teruggedrongen en zelfs worden voorkomen. Je leest het al, net als ons heeft preventicons preventie hoog in het vaandel staan. Voorkomen is beter, en goedkoper, dan genezen!

Organisaties gezocht voor pilot

Op dit moment zoeken ze organisaties die willen deelnemen aan hun pilot. Deelname aan deze pilot is geheel kosteloos. Preventicons mag 6 maanden gratis worden uitgeprobeerd. Daarna zal in overleg besloten worden óf en hoe verder.
In ruil daarvoor willen ze graag feedback ontvangen. In de praktijk betekent dit dat er maandelijks met 3 medewerkers contact wordt opgenomen om de persoonlijke ervaringsverhalen horen. Daarnaast zullen ze maandelijks contact opnemen met de contactpersoon binnen jullie organisatie om ervaringen, adviezen en feedback te bespreken.
Tot slot zouden ze het enorm op prijs stellen als ze de naam van de organisatie mogen gebruiken op social media om onder andere hun verhaal te vertellen.

Mocht je meer informatie willen neem dan contact op via info@koerthendriks.nl of bel via 06-16772836.

Zie onderstaande filmpjes voor meer informatie:

Informatiefilmpje werknemer Informatiefilmpje werkgever Interview Jolande van Tol

 

                                                    

< Terug naar overzicht