+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
24 aug 2020

Samenwerking Curans praktijk voor psychologische zorg

Regelmatig kreeg ik de vraag van organisaties of wij ook iets kunnen betekenen op het  van gebied van behandeling bij (dreigend) ziekte en verzuim. Tot op heden kon ik hier niets in aanbieden omdat ik denk dat dit specialistische zorg betreft. Stress de baas is vooral geschikt ter preventie van en bij beginnende stressklachten.
Verheugd kan ik mededelen dat we recentelijk een samenwerking zijn aangegaan met Curans. Dit is een praktijk die werkzaam is binnen de generalistische basis ggz.
Deze samenwerking betekent dat wanneer binnen uw organisatie werknemers kampen met bijvoorbeeld overbelasting en er daardoor sprake is van (dreigend) ziekte en/of verzuim wij kunnen doorverwijzen naar Curans.
Bonus: met een verwijsbrief van een medisch specialist (bijvoorbeeld bedrijfsarts of huisarts) valt de zorg van Curans onder de vergoede zorg van zorgverzekeraars.

Waarom Curans?
Allereerst omdat ze de cliënt te allen tijde centraal stelt. Daarnaast ook vanwege de evidence based behandelingen en de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn (o.a. individueel, groep, online). En niet in de laatste plaats omdat Curans korte wachttijden heeft. Wanneer iemand wordt aangemeld, wordt direct contact met de cliënt opgenomen om een afspraak te maken. Over het algemeen kan men al binnen een week voor intake worden gezien, waarna direct met de behandeling wordt gestart.

Naar website Curans     Naar de online academy

           

< Terug naar overzicht