+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
19 jan 2022

Oud-cursist Niels in gesprek met IZZ over zijn ervaringen | Korting voor leden van IZZ en PGGM&CO

Oud-cursist Niels in gesprek met IZZ | Korting voor leden van IZZ en PGGM&co.

Dank voor het mooie artikel! PGGM&co vroeg Niels van Lith naar zijn ervaringen met en mening over e-learning ‘Stress de baas’ (SKJ en V&VN 20 pnt | KCKZ 10 pnt)

“Als groepsopvoeder bij een jeugdzorginstelling was Niels gewend om met stressvolle situaties en hoge werkdruk om te gaan. Hij vindt het fijn om met passie hard te werken. Om vervolgens thuis heel hard te ontspannen. Maar met de geboorte van zijn tweeling kwam daar verandering in. Ontspannen thuis zat er niet meer in. En ook op zijn nachtrust moest hij flink inleveren. Niels deelt zijn ervaring en hoe de Stress de baas academy heeft geholpen.

De balans was zoek

Wat ik eerder met gemak deed, lukte nu maar half. Hierdoor twijfelde ik aan mezelf en ging ik ter compensatie nog harder werken. Mijn batterij raakte nog verder leeg. Ik was net een computer in veilige modus; alle functies lijken het te doen terwijl 80% is uitgeschakeld. Zo kon ik niet langer doorgaan. Ik moest op zoek naar een nieuwe balans tussen mijn werk en privé. Met tijd voor mezelf om op te laden. Waar ik anderen jarenlang mee hielp, lukte me zelf niet. Dat vond ik lastig. Toen kwam ik Koert Hendriks van de Stress de baas academy tegen op een banenmarkt. En in aanraking met de e-learning Stress de baas. Dit heeft me geholpen om de balans weer te vinden.”

Lees hier het gehele artikel           

 

Het artikel vind je terug op kennisplatform Stress de baas. Een samenwerking tussen Stichting IZZPensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en PGGM&CO. Ze staan, net als wij, voor een gezonde zorgsector. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om zorgprofessionals te helpen om juist nu zelf mentaal fit te blijven.

Lid van IZZ en/of PGGM&CO? Check snel je ledenvoordeel via deze link

Delen en taggen? Graag!! Laten we samen zoveel mogelijk professionals bereiken en (stress)preventie verder op de kaart zetten!

< Terug naar overzicht