+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
19 jan 2022

In de media – Hanneke Hermkens, directeur Zorgmed in gesprek met IZZ

Ook Hanneke Hermkens-Geerts van Zorgmed Thuis- en Kraamzorg werd door Stichting IZZ geïnterviewd. Ze vertelde over het belang van preventie en haar ervaringen met Stress de baas.

“Het zo lang en gezond mogelijk inzetbaar houden van onze medewerkers staat hoog bij ons op de agenda. We vinden het belangrijk om daar als werkgever maar ook als werknemer zelf aan te werken en voor te zorgen. Gelukkig is het verzuim in onze organisatie relatief laag en hebben we een hoge medewerkertevredenheid. Tegelijkertijd is de ervaren werkdruk best hoog. We vinden het heel belangrijk om onze medewerkers hierin te ondersteunen en te zorgen dat zij gezond hun werk kunnen doen. Zo hebben we een aantal van onze medewerkers de e-learning Stress de baas van de Stress de baas academy aangeboden. Hiermee konden zij zelf in eigen tempo beter en vooral gezonder leren omgaan met stress en daarmee hun werkplezier behouden.

Diverse vormen
Omdat wij een heel divers personeelsbestand hebben, was het fijn dat de stof op verschillende manieren aangeboden kon worden. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een voorlichtingsavond gehouden waarin de oprichter en coach Koert Hendriks de highlights van de theorie heeft belicht. Dit gaf onze mensen al veel inzichten en handvatten. Zij konden op basis daarvan ook bepalen of ze behoefte hadden aan verdieping.”

Lees hier het hele artikel

Naar de e-learning

< Terug naar overzicht