+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Individuele coaching

Coaching met blijvend resultaat

Je kunt voor uiteenlopende thema’s bij ons terecht. Denk aan:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Persoonlijke veerkracht
 • Stress en Burn-out
 • Andere uitdagingen die je in het leven tegen kunt komen zoals perfectionisme, piekeren, somberheid, eenzaamheid, angsten, etc.

NB: bij problematiek die valt onder de DSM 5, zoals depressie, een angststoornis, verslaving of psychiatrie verwijzen we door naar je huisarts voor specialistische behandeling.

Onze coaching is gericht op duurzaam resultaat. We werken daarom met onderstaande wetenschappelijk bewezen en onderbouwde methodes.

 1. Acceptance & Commitment therapy
  Acceptance & commitment therapy (ACT) is een van de snelst groeiende vormen van gedragstherapie op dit moment. Het is een effectieve methode voor het overwinnen van stress, angst, depressie en vele andere psychologische struikelblokken. Daarnaast kan ACT uitstekend preventief ingezet worden om klachten en verzuim te voorkomen.
  Met ACT leren we jou een set psychologische vaardigheden die je helpen om flexibel met de onvermijdelijk obstakels in het leven te kunnen omgaan.
 2. CSR-methode
  Het CSR-Centrum ontwikkelde de CSR-Methode, gebaseerd op inzichten vanuit diverse wetenschappelijke disciplines. Het uitgangspunt is dat stress het lichaam ernstig kan ontregelen en zelfs psychische klachten kan veroorzaken. Behandeling van deze klachten vereist daarom een goede diagnose en begeleiding op beide aandachtsgebieden (eerst fysiek, dan mentaal).

Wat zijn de kosten?
Voor particulieren €85,- (inclusief btw)
Voor bedrijven €95,- (exclusief btw)

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

   

  Ten behoeve van klanten en opdrachtgevers respecteert en hanteert Stress de baas de ethische gedragscode en de klachtenprocedure van NOBCO, De Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

                                 

   

   

  8-weekse team-learning stresspreventie