+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Vitaliteit

'Vitaliteit als kwaliteit'

Vitaliteit krijgt een steeds prominentere rol binnen organisaties, en terecht. Vitale medewerkers voelen zich relaxt, hebben energie en zijn weerbaar tegen de minder leuke kanten van het leven.

Als werkgever doe je best om een vitale organisatie te zijn. Om je werknemers vanuit hun kwaliteit en kracht te laten werken want vitale mensen hebben minder stress. Ze zijn weerbaar tegen de onverwachte en minder leuke dingen die gedurende een werkdag langskomen. Dat lastige gesprek, een zieke collega of een extra taak terwijl je het al druk hebt.

Een vitale organisatie start dus met vitale werknemers. Werknemers die werkplezier hebben, lekker in hun vel zitten en met energie hun werk doen.

Maar wat is vitaliteit eigenlijk nog meer? Wil jij graag vitale medewerkers die de kracht, wil en het vermogen hebben om het leven aan te kunnen? En belangrijker, hoe kun jij daar als organisatie of als team een steentje aan bijdragen?


Presentatie

In deze presentatie sta ik stil bij de 6 levensgebieden die jouw vitaliteit beïnvloeden. Je doet een test hoe het met jouw vitaliteit gesteld is en krijgt inzicht in hoe je deze kunt verbeteren.

Na afloop heb je een beeld van wat vitaliteit is, waarom vitale mensen beter tegen stress kunnen, hoe het met jouw vitaliteit gesteld is en wat je kunt doen om deze te verbeteren.

Duur: 1 uur
Plaats: locatie binnen de eigen organisatie
Doelgroep: een groep medewerkers binnen de organisatie (max 50 personen)
Resultaat: de deelnemers weten wat vitaliteit is en hoe ze deze kunnen beïnvloeden zodat ze met meer veerkracht kunnen leven en werken.
Investering: 250 euro excl. BTW


Workshop

Tijdens de workshop vitaal leven (en werken) krijg je uitleg over wat vitaliteit is en gaat ontdekken dat het verder gaat dan sporten en gezond eten.
Vervolgens ga je een zelfonderzoek doen en acties uitzetten wat jij per direct kunt doen om jouw vitaliteit te verbeteren.

Wat gaan we doen?

  • We bespreken wat vitaliteit is en het effect ervan op je leven.
  • Je onderzoekt jouw eigen vitaliteit. Waar liggen je krachten en wat zijn aandachtspunten?
  • Je maakt een plan hoe jij je vitaler gaat voelen zonder dat je er veel voor moet doen.

Persoonlijke begeleiding vind ik belangrijk. Daarom kunnen er maximaal 6 personen per workshop meedoen. Zo kan ik jouw vitaliteit goed in kaart brengen en meedenken hoe jij in jouw unieke situatie jouw vitaliteit kunt vergroten.

Duur: 2.5 – 3 uur
Plaats: in overleg binnen de eigen organisatie of op een externe locatie.
Doelgroep: werknemers die zich vitaal en veerkrachtig willen voelen.
Resultaat: De deelnemers weten welke stappen ze kunnen zetten om meer energie en levenslust te krijgen waardoor ze weerbaarder tegen stress zijn.
Investering: 450 euro excl. BTW (max 6 deelnemers)

Deze presentatie en workshop worden verzorgd door Daphne Beurskens.

Ervaringen

“Je wist tijdens de workshop goed door te vragen en mij gerust te stellen.
Ik heb inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is en hoe ik het wil gaan doen”.
Judith

“Vandaag de vitaliteitscheck gedaan, interessant! Nieuwe inzichten gekregen. Leuk ook om andere mensen te leren kennen en ervaringen te delen”.
Sietske

“Daphne heeft veel kennis van zaken. Ze luistert goed en kan snel in kaart brengen wat het achterliggende probleem is. Daarnaast heeft ze een mooie persoonlijkheid, met veel humor”!
Anoniem

 

Meer weten of een afspraak inplannen?