+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Stress

Presentatie 'stress de baas'

 

Steeds meer mensen vallen uit of worden ziek door stressgerelateerde klachten. 1 op de 3 gevallen van verzuim zijn stressgerelateerd. Naast de persoonlijke ellende neemt het stressgerelateerde verzuim jaarlijks gigantische kosten met zich mee. Wat maakt dat de een klachten krijgt en de ander niet hangt naast werk van meerdere factoren af. Bewustwording van deze factoren zijn belangrijk om ziekte en verzuim te voorkomen.

Gedurende deze presentatie neem ik je mee in de wondere wereld die stress heet. Stress heeft vaak een negatieve klank. Onterecht als je het mij vraagt. Stress helpt ons juist op veel gebieden en is bijna net zo belangrijk als onze hartslag. Je gaat ervaren dat stress juist positief en nodig is. Je leert dat stress helemaal niet het probleem is maar dat wij dat zelf zijn.

Ik probeer je niet van de stress af te helpen maar het juist te omarmen en er op een goede en verantwoorde manier mee om te gaan. Je leert hoe stress werkt en ik geef je praktische handvatten. Dit is namelijk het enige wat stress van ons vraagt, een beetje liefde en aandacht.

Na afloop van deze presentatie heb je de basiskennis over stress, het proces van burn-out raken en wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat stress een probleem wordt.

Deze presentatie wordt verzorgd door Koert Hendriks

Meer informatie of een afspraak maken?