+31 (0)6 167 728 36
Inloggen

Ontspannen als een baas

Een goede balans tussen inspanning en voldoende herstel is essentieel om chronische stress te voorkomen. Daarnaast is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor focus/concentratie. Werknemers zijn namelijk productiever, maken minder fouten en werken met meer concentratie wanneer ze geregeld hun batterij opladen.

Vital Forest
Vital Forest biedt het beste cadeau dat een medewerker en/of cliënt zou kunnen krijgen. De ontspanruimte van Vital Forest kan gezien worden als ‘’het vitale bos’’ waar alle zintuigen in een korte tijd ontspannen. Dit gebeurt middels thema’s met natuurbeelden/geluiden, aromatherapie, rustgevende kleuren sfeerlicht en een passend voedingsconcept. Vital Forest begint het aanpakken van stress bij het creëren van een positief gevoel. Als het gevoel van een persoon positief is, zal deze persoon ook energieker zijn en daarmee sneller een gezondere levensstijl hanteren.

Een goed gevoel
Momenten van ontspanning dragen bij aan uw fysieke en mentale gezondheid. Daarbij voelen ontspannen en uitgeruste medewerkers en/of cliënten zich beter en hebben minder zorgen/stress. 80% van de respondenten ervaart na een ontspanmoment een positieve gevoelsverandering na een ontspanmoment van 15 minuten.

Producten
Vital Forest transformeert een beschikbare ruimte naar het concept van Vital Forest. Indien u geen ruimte beschikbaar heeft kan Vital Forest een passende oplossing bieden middels maatwerk. De ontspanruimte krijgt middels de seizoens service elk seizoen upgrades en nieuwe content, waardoor de ontspanruimte altijd een nieuwe beleving zal geven.

Wilt u als organisatie investeren in focus/concentratie? Wilt u chronische stress binnen uw organisatie voorkomen? Wilt u goed werkgeverschap naar een ‘next level’ tillen?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.