+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Offline producten voor persoonlijke groei

Offline academy

Welkom in de offline academy van Koert Hendriks

Binnen deze offline academy ontwikkelen en selecteren wij voor u de beste trainingen, workshops en presentaties op het gebied van gezond leven én werken.

Wij geloven namelijk dat er nóg meer aandacht moet komen voor persoonlijke groei van de mens achter de hulpverlener en de zorgprofessional. Wij geloven oprecht dat wanneer preventief ingezet wordt op een gezonde en gebalanceerde levensstijl, de sector zorg en welzijn duurzamer inzetbaar, vitaler en veerkrachtiger zal zijn.
Hierdoor zal volgens ons het stressgerelateerde verzuim verlagen, het werkgeluk verhogen en de kwaliteit van zorg verbeteren.

 

 

Trainingen en workshops

Ademhaling:

We leven in een tijd waarin chronische stress steeds vaker voorkomt. Dit kan met zich meenemen dat je ademhaling ook ontregeld is, met alle gevolgen van dien.
Voorkomen van deze stressgerelateerde klachten doe je dus
ook door met je ademhaling aan de slag te gaan.

Meer informatie

Concentratie:

Concentratie is de vaardigheid om afleiding te blokkeren zodat jij je aandacht ergens op te kunt richten. Dát moment dat je opeens achter je scherm opschrikt en anderhalf uur verder bent terwijl je denkt dat je vijf minuten bezig bent.

 

 

Meer informatie

Mindfulness:

Mindfulness staat voor; met volledige aandacht aanwezig zijn in het hier en nu met alles wat er is, prettig of onprettig, dit vanuit een vriendelijke en nieuwsgierige houding. Met mindfulness ga je bewuster en intenser leven.

 

 

Meer informatie

Ontspanning:

Vital Forest biedt het beste cadeau dat een medewerker en/of cliënt zou kunnen krijgen. De ontspanruimte van Vital Forest kan gezien worden als ‘’het vitale bos’’ waar alle zintuigen in een korte tijd ontspannen.

 

 

Meer informatie

Trainingen en workshops

Perfectionisme:

Perfectionisme is een van de hoofdoorzaken van uitval en verzuim door burn-out.
Dit omdat perfectionistisch gedrag je heel veel stress geeft, chronische stress. Chronische stress maakt dat perfectionisme ongezond is.

 

 

Meer informatie

Positieve mindset:

Negatieve emoties triggeren een stressreactie waardoor de kans op chronische stress toeneemt. Een positieve mindset helpt je om dit tegen te gaan.
Positieve gedachten zijn enorm krachtig, maak er dus gebruik van!

 

 

Meer informatie

Stress:

Steeds meer mensen vallen uit of worden ziek door stressgerelateerde klachten. 1 op de 3 gevallen van verzuim zijn stressgerelateerd. Naast de persoonlijke ellende neemt het stressgerelateerde verzuim jaarlijks gigantische kosten met zich mee.

 

 

Meer informatie

Vitaliteit:

Vitaliteit krijgt een steeds prominentere rol binnen organisaties, en terecht. Vitale medewerkers voelen zich relaxt, hebben energie en zijn weerbaar tegen de minder leuke kanten van het leven.
Een vitale organisatie start dus met vitale werknemers. Werknemers die werkplezier hebben, lekker in hun vel zitten en met energie hun werk doen.

Meer informatie