+31 (0)6 167 728 36
Inloggen
Aanmelden

Concentratie

8-weekse team-learning stresspreventie

Presentatie 'afleiding de baas'

Concentratie is de vaardigheid om afleiding te blokkeren zodat jij je aandacht ergens op te kunt richten. Dát moment dat je opeens achter je scherm opschrikt en anderhalf uur verder bent terwijl je denkt dat je vijf minuten bezig bent.

En juist daaraan ontbreekt het steeds meer in onze hedendaagse werk- en leefomgeving. We leven in een tijd van een constante stroom van informatie, interactie en prikkels. Het zorgt voor gigantisch veel problemen op diverse gebieden. Denk onder andere aan werkONgeluk, improductiviteit, ziekteverzuim en chronisch overwerk.

Naast mijn enthousiasme over stress zijn concentratie en afleiding onderwerpen waarvoor ik warm loop. Er valt gigantisch veel winst te behalen op deze gebieden en dat wil ik graag met iedereen delen zodat we gezonde gewoontes gaan ontwikkelen op dit gebied.

In deze presentatie leer je de basis over concentratie en hoe dit in je brein werkt. Je leert hoe er door smartphone- en sociale media ontwikkelaars handig gebruikt wordt gemaakt van ons “zwakke punten”.
Daarnaast krijg je vooral praktische handvatten om ‘afleiding de baas’ te zijn.

Deze presentatie wordt verzorgd door Koert Hendriks

Meer informatie of een afspraak inplannen?