+31 (0)6 167 728 36
Inloggen

Coaching

Duurzaam resultaat, dat is het belangrijkste uitgangspunt van onze begeleiding. Daarom werken wij met wetenschappelijk onderbouwde en wetenschappelijk bewezen methodes, ACT en de CSR-methode.
Onze coaching is interactief en ervaringsgericht. We coachen zo lang als nodig en zo kort als kan. Onze coaching kan zowel door particulieren als door bedrijven ingezet worden.

Acceptance & Commitment therapy
Acceptance & commitment therapy (ACT) is een van de snelst groeiende vormen van gedragstherapie op dit moment. Het is een effectieve methode voor het overwinnen van stress, angst, depressie en vele andere psychologische struikelblokken. Daarnaast kan ACT uitstekend preventief ingezet worden om klachten en verzuim te voorkomen.
ACT is een mindfulness-gebaseerde vorm van therapie, met als doel om een vitaal en waarde geleid leven te leiden, en de onvermijdelijke pijnlijke ervaringen te accepteren die hiermee gepaard gaan.

CSR-methode
Het CSR-Centrum ontwikkelde de CSR-Methode, gebaseerd op inzichten vanuit diverse wetenschappelijke disciplines. Het uitgangspunt is dat stress het lichaam ernstig kan ontregelen en zelfs psychische klachten kan veroorzaken. Behandeling van deze klachten vereist daarom een goede diagnose en begeleiding op beide aandachtsgebieden (eerst fysiek, dan mentaal).

Wat zijn de mogelijkheden?

Keurmerk voor coaching